Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Uw partner in maatwerk oplossingen op het gebied van recruitment

Maak kennis met AirportJob

AirportJob is een dynamisch en persoonlijk recruitment bureau en bemiddelt personeel vanaf MBO t/m WO niveau voor bedrijven in en om de airports, zowel nationaal als internationaal. Onze slimme tools, uitgebreide netwerk en ervaren recruiters zorgen in no time voor een positieve match!

Wij bemiddelen binnen de vakgebieden: Management, Sales, Inkoop, HRM, Financieel, Marketing, ICT, Techniek, Logistiek, Office Support.

AirportJob team

AirportJob is een platte organisatie met een team van ervaren recruiters en accountmanagers uit het bedrijfsleven. Onze aanpak is persoonlijk, maar professioneel.

AirportJob is een zusteronderneming van Confair, een recruitment bureau voor piloten en engineers. Vanuit een uitgebreid netwerk in de luchtvaartindustrie is de vraag ontstaan naar goed gekwalificeerd personeel voor bedrijven in en om de airports, zowel nationaal als internationaal.

Voor bemiddeling van personeel bestaat geen standaard.

Wij verdiepen ons in de positionering en de doelstellingen van onze opdrachtgevers, maar houden ook rekening met de wensen van onze kandidaten. Om het bemiddelingsproces efficiënt en professioneel te kunnen invullen wordt gekeken naar de cultuur, het team waarin gewerkt gaat worden en de individuele verwachtingen van beide partijen. Onze recruiters zorgen voor de match tussen profiel, persoon en organisatie.