Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Uw partner in maatwerk oplossingen op het gebied van recruitment

Werving & Selectie, Executive Search,
Detachering & HR Services

Voor bemiddeling van personeel bestaat geen standaard.
Wij verdiepen ons in de positionering en de doelstellingen van onze opdrachtgevers, maar houden ook rekening met de wensen van onze kandidaten. Om het bemiddelingsproces efficiënt en professioneel te kunnen invullen wordt gekeken naar de cultuur, het team waarin gewerkt gaat worden en de individuele verwachtingen van beide partijen. Onze recruiters zorgen voor de match tussen profiel, persoon en organisatie.

Werkwijze

Wij bieden maatwerk oplossingen voor uw organisatie, waarbij wij persoonlijk, maar professioneel te werk gaan. Geen overvolle inbox meer met sollicitanten die op uw reactie wachten. AirportJob verzorgt de sollicitatie procedure van A-Z geheel zelfstandig en zorgt ervoor dat u alleen nog maar positieve matches ontvangt.
Onze diensten zijn werving & selectie, executive search, detachering, deta-vast.

Vakgebieden

AirportJob bemiddelt nationaal en internationaal kandidaten vanaf MBO t/m WO niveau op de vakgebieden: Management, Sales, Inkoop, HRM, Financieel, Marketing, ICT, Techniek, Logistiek, Office Support.

HR Services

U kunt als werkgever optimaal gebruikmaken van ons geavanceerde HR systeem. Hiermee kunt u op een gebruiksvriendelijke manier uw contracten en personeelsdossiers beheren. Altijd en overal online inzichtelijk binnen een beveiligde omgeving met uw persoonlijke inlogcode.

Referenties

Bekijk hier wat opdrachtgevers en kandidaten over AirportJob zeggen.

Bel of mail ons

Vul het contactformulier in met uw verzoek.

+ 31 20 26 25 777