Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Uw partner in maatwerk oplossingen op het gebied van recruitment

AirportJob your career departs here!

AirportJob is een dynamisch en persoonlijk recruitment bureau en bemiddelt personeel vanaf MBO t/m WO niveau voor bedrijven in en om de airports, zowel nationaal als internationaal.

Werkwijze

Zoekt u een recruitment bureau dat actief meedenkt, adviseert en echt luistert naar wat u belangrijk vindt in een nieuwe functie en organisatie? Er wordt door onze recruiters niet alleen naar de functie inhoud gekeken, maar de cultuur en de mensen die er werken moeten ook aansluiten op uw persoonlijkheid en wensen.

Een aantal kernwaarden waar wij veel waarde aan hechten zijn o.a.

  • heldere communicatie
  • no nonsens
  • professioneel
  • afspraak=afspraak

Vanzelfsprekend, maar voor de volledigheid:
In een wereld zo dynamisch, maar ook zo klein als de werkomgeving in en om de airports, is betrouwbaarheid en discretie van belang. Uw CV komt dus nergens terecht zonder overleg.

Inschrijven

Snel en doeltreffend in contact komen met de leukste werkgevers in en om de airports? Tijd om u in te schrijven bij AirportJob! Wij bemiddelen binnen de volgende vakgebieden: Management, Sales, Inkoop, HRM, Financieel, Marketing, ICT, Techniek, Logistiek, Office Support. U kunt bij ons solliciteren via het uploaden van uw CV of uw LinkedIn profiel!

 Wacht niet langer, maar solliciteer direct!

 

Referenties

Bekijk hier wat kandidaten en opdrachtgevers over AirportJob zeggen.